Velkommen Om foreningen Bestyrelsen Vedtægter Aktuel udstilling NY

Planlagte ferniseringer 2018

Afholdte udstillinger Indkøbte værker Arrangementer Bliv medlem Links

 

Velkommen til FERNISERING

SØNDAG DEN 8. APRIL KL. 16.00

med

kunstfotograf Lars Nyberg

Kunstnerne vil selv være til stede og fortælle om deres værker.

Kunstforeningen byder som sædvanlig på en lille forfriskning.

 

*************

Husk at se hjemmesiden for Korup Sogns Kunstforening.

www.korupkunst.dk

 


Lars Nyberg

 

UDSTILLER DEN 8. APRIL – 8. MAJ 2018

 

Fernisering søndag den 8. april kl. 16.00

 i Korup Sognegård, Korupvej 40, Gl. Korup


Korup Sogns Kunstforening har åbent: ti. - fre. 10.–12.

 eller efter aftale med foreningens formand Hanne Nordentoft

 tlf. 28600263, e-mail: hanne.korup@gmail.com

Lars Nyberg - kunstfotograf
Bøgeløkken 25, 5210 Odense NV, tlf. 7117 9235
E-mail: ln@larsnybergfoto.dk  * www.larsnybergfoto.dk

 

I april måned og lidt ind i maj udstiller kunstfotograf Lars Nyberg nogle af sine spektakulære værker i sognegården.

 

Lars Nyberg fortæller om sig selv og sit virke:

 

„Jeg er født i 1949 i Sverige, opvokset i Stockholm og oprindelig ingeniør af uddannelse. Senere bosiddende i Schweiz og England og siden 1974 i Odense.

Jeg har fotograferet, siden jeg i tolvårsalderen fik mit første kamera, et Kodac Instamatic, og er i dag en ivrig autodidakt kunstfotograf.

For mig er fotokunst, ligesom mange andre kunstformer, først og fremmest afhængig af evnen til virkelig at se. En visuel bevidsthed og mental tilstedeværelse, ikke kun fra fotografens side, men også fra beskuerens.

Gennem min mangeårige fotografering har jeg selv løbende fået udvidet min egen visuelle bevidsthed, hvilket har beriget mine oplevelser i dagligdagen, også når jeg ikke fotograferer.

Jeg har rejst rigtigt meget både privat og gennem mit tidligere arbejdsliv og har herigennem samlet inspiration fra flere verdensdele.  

Naturens store og små underværker har altid fascineret mig siden min tidlige barndom og er nogle af mine favoritmotiver. Jeg udvælger ofte motiver uden reference til hverken tid eller sted og går også gerne tæt på. Som regel arbejder jeg med motiver, der fascinerer mig i billedserier over længere tid - hvorfra kun enkelte billeder bliver udbudt til salg og altid i meget begrænsede antal.

Jeg er medlem af kunstforeningen Pakhusets fotogruppe i Faaborg, hvor jeg også har deltaget i flere udstillinger. Siden 2012 har jeg udstillet selvstændigt i Kunstbygningen Filosoffen i Odense, Galleri Marziart i Hamburg og flere gange på Hillerød Kunstdage, Art Nordic i København samt enkelte Kunstforeninger. I 2017 deltog jeg for første gang i Selskabet for Dansk Fotografis Fælles Fynske Fotomesterskab og modtog her en guldmedalje i kategorien farvefoto for et af mine billeder.    

Mine ambitioner er at lave fotografier med en sådan stilistisk enkelhed og indre ro, at de kan vedblive med at fascinere. En af mine fotoklub kolleger sagde for nyligt så smukt, at jeg ikke kun fotograferer i almindelig forstand, men at jeg maler med mit kamera”.

Vi glæder os meget til at se Lars Nybergs værker. Så kære medlemmer og andre kunstinteresserede, læg vejen forbi og få en kunstnerisk oplevelse, der rykker i én.